Welkom op de website van Schrijnwerkerij Franssens & Co te Koersel-Beringen.

Schrijnwerkerij Franssens & Co uit Koersel-Beringen, Limburg, is uw gepassioneerd schrijnwerker met jarenlange ervaring (Vlakbij o.a. Ham, Heusden-Zolder, Tessenderlo & Leopoldsburg).

 

Wij maken fijn afgewerkte producten met hoogwaardige houtsoorten aan een competitieve prijs.

 
 

Schrijnwerk: Keukens op maat, maatkasten, meubelen op maat, dressings & zoveel meer!

Franssens & co: al meer dan twintig jaar dé specialist in kwalitatief hoogstaande (maat)kasten, keukens op maat, meubelen op maat en dressings. U vindt ons atelier in Koersel (Beringen), van waaruit wij de hele provincie Limburg bedienen. Hebt u een speciaal verzoek (bijvoorbeeld een buitenmaatse uitvoering)? Alles is bespreekbaar!

Van algemene schrijnwerkerij tot zeer specifiek!

 

Voor keukens op maat, bureel inrichting, de inrichting van berging en wasplaatsen en het inrichten van zolderkamers, schuifdeuren, … kan u ook bij ons terecht.

 

Voor particulieren en bedrijven

Onze methode? Wij gebruiken bijzondere platen, die wij afboorden met een ABS-kantenband. Wij produceren kleine, middelgrote en grote kasten. En dat voor particulieren en kleine zelfstandigen.

Plaatsing

Wij voeren uw bestelling zo gedetailleerd mogelijk uit. U komt die ophalen in Koersel (Beringen), of wij leveren ze aan huis. En ook voor een nauwkeurige plaatsing kunt u op onze expertise rekenen.

Franssens & Co
Algemene schrijnwerkerij Franssens & Co
Algemene schrijnwerkerij Franssens & Co
Algemene schrijnwerkerij Franssens & Co
Algemene schrijnwerkerij Franssens & Co
Algemene schrijnwerkerij